Onze software partners

EBA APP - GMT APP STORE
U bent hier:  Home  /  Onze partners  /  Software partners

Snel van start met standaard connectoren!

Wastehub gaat verder dan alleen een plaform om digitaal informatie (berichten) uit te wisselen. De grootste tijdwinst in uw administratieve proces zit immers met name in het automatisch kunnen verwerken van de gegevens in uw back office software. Daarom heeft Wastehub afspraken gemaakt met diverse softwareleveranciers in de branche en samen met hen standaard connectoren ontwikkeld die de digitale gegevensstroom vanuit de backoffice applicaties met uw ketenpartners naadloos in uw administratie integreert!


AfvalRIS

De Wastehub connector van AfvalRIS (voorheen ARIS) is reeds vanaf november 2010 beschikbaar. U kunt uw ritten bekend maken bij uw (eind)verwerker(s), uw weeggevens digitaal ontvangen en uw ritten papierloos uitvoeren.

 

CLEAR (alle versies)

Met de Wastehub connector van CLEAR kunt u vanuit de dag-, termijn en routeplanning via Wastehub ritten aanmelden bij (eind)verwerkers, digitale weegbonnen ontvangen en deze automatisch verwerken tijdens het completeren van ritten en routes. Wegingen van uw verwerkingslocaties kunnen gepubliceerd worden op Wastehub zodat de vervoerder de mogelijkheid heeft om de weegbon digitaal te ontvangen.

 

Kortom: vanaf nu kunt u uw ritten papierloos uitvoeren!

 

CLEARWeigh

Met de Wastehub connector van CLEARWeigh kunt u ritten ontvangen van inzamelaars en transporteurs die hun ritten bij Wastehub hebben aangemeld. Omdat gegevens van de vervoerder bekend zijn, kun u een weging van derden zeer snel invoeren. Wegingen kunnen gepubliceerd worden op Wastehub zodat de vervoerder de mogelijkheid heeft om de weegbon digitaal op te vragen.

 

UniWin

Met de Wastehub connector van UniWin kunt u ritten ontvangen van inzamelaars en/of transporteurs die hun ritten bij Wastehub hebben aangemeld. Omdat gegevens van de vervoerder bekend zijn, kun u een weging van derden zeer snel invoeren. Wegingen kunnen gepubliceerd worden op Wastehub zodat de vervoerder de mogelijkheid heeft om de weegbon digitaal op te vragen.

 

WinWeigh

Met de Wastehub connector van WinWeigh kunt u in de software van Pfister Weegtechniek ritten ontvangen van inzamelaars en/of transporteurs die hun ritten bij Wastehub hebben aangemeld. Omdat gegevens van de vervoerder bekend zijn, kun u een weging van derden zeer snel invoeren. Wegingen kunnen gepubliceerd worden op Wastehub zodat de vervoerder de mogelijkheid heeft om de weegbon digitaal op te vragen.